profile counter myspace

karenogjohn@mail.tele.dk

+45 40 15 85 91

Feriehytte på Bornholm, privat utleie

Sømarken på Bornholm er det perfekte sted til familiens ferie.

Oppdag den unike feriestemning i Sømarken Bornholm, "Østersøens Perle". Bornholm er en av de beste ferieområder i Danmark, og Dueodde stranden, kanskje den beste stranden i Danmark. 

Våre to feriehuse i Vestre Sømarken gir deg og din familie det beste utgangspunktet for en herlig ferie på Bornholm. Våre hus er av høy luksus standard.

Her tilbyr Whirlpool, stor familie badstue, 2 bad og flere.

Feriehus i Sømarken

Dueodde Bornholm

sommerhus1 02

Sømarken Bornholm med skog og strand tilbyr mye sjarm. Her er de beste forutsetninger for en avslappet og komfortabel familie.

Er du ute etter et fint sted å feriere med familien din, så Sømarken det ideelle stedet. Vi har to luksuriøse hytter til leie ved siden av hverandre, to store anlegg i dette området. Sømarkens naturen hører til noen av de vakreste Danmark har å tilby.

Sømarkens natur er veldig variert.Skog og Sanddyner tilhører de vakre omgivelser.

Prøv at se de dejlige billeder fra Sømarken Strand: I VORES BILLEDE GALLERI AF STRANDEN

Her er god plass der barna kan leke mens foreldrene slapper av på terrassen med et kaldt glass hvitvin.

Denne vakre parken er også et ideelt utgangspunkt for utflukter til de mange andre attraksjonene på Bornholm.

F.eks. Dueodde Fyr, 52 meter højt, her kan du se det meste af Bornholm på én gang eller besøge bornholmertårnet.
En interessant oplevelse for hele familien kunne for eksempel være Hammershus ruiner. Hammershus ligger på toppen af Bornholm og er det nordlige Europas største slotsruin. Opførelsen af slottet blev sandsynligvis startede omkring år 1255 af ærkebiskoppen af Lund, Jakob Erlandsøn. Her kan du og din familie ligeledes tilbringe en hel dag. Eller Bornholms middelaldercenter. Giv dig god tid til oplevelser sammen med familien, og deltag i de mange spændende aktiviteter. Oplev beboerne i de arbejdende værksteder, hvor der er mulighed for at prøve de gamle håndværk og teknikker.

Hele sæsonen kan du prøve soldatens rustninger, fægte med træsværd, flette halmdukker og gå på runejagt. Du kan på egen hånd spille spil og udfordre hinanden i gamle lege og dyster.

Eller besøg Joboland - Brændesgårdshaven, forlystelses- og dyrepark for hele familien. Bornholm byder på så mange oplevelser, at en ferie på Bornholm aldrig bliver kedelig.