profile counter myspace

karenogjohn@mail.tele.dk

+45 40 15 85 91

 Dejligt sommerhus beliggende i Sømarken Dueodde på Bornholm

Dejligt  moderne feriehus i træ opført i 2007 bygget af miljøvenlige materialer. Beliggende på 1.200 M2 stor naturgrund i rolige omgivelser, kun 400 meter fra en af Bornholms bedste og børnevenligste badestrande.

Huset er på 116 M2 plus 2 store terrasser og indeholder:
Stor opholdsstue m. brændeovn, fladskærms-TV og DVD, parabol, radio/CD og direkte udgang til meget stor delvist overdækket træterrasse med havemøbler og grill.
Åbent køkken med opvaskemaskine, keramisk komfur, emhætte, kaffemaskine mm.
Et stort bademiljø med spa, sauna, brusebad og WC, vaskemaskine og tørretumbler. 1 badeværelse med brusebad og WC.
4 gode soveværelser. Barneseng og høj barnestol stilles gratis til rådighed.
Huset er EL-opvarmet, gulvvarme samt airkondition.
Gratis trådløs internetforbindelse, Wifi 50/50

Huset er åbent til kip, hvilket giver en lys og rummelig atmosfære.

Et komfortabelt feriehus i en høj standard.
Det er tilladt at medbringe sin hund.
Beliggenhed nær pragtfuld, børnevenlig sandstrand.

Nærmeste dagligvarebutik, Dagli`Brugsen findes i den nærliggende by Pedersker, afstand ca 4 km. 

Spisesteder i nærheden af vores sommerhuse:

fra Berlin i en afstand af ca 4 km.                

Dueodde strand betragtes som en af Europas bedste og største strande. Det siges også, at sandet er verdens fineste. Et herligt tumlested for børn og voksne.

Sömarken på Bornholm med skov og strand byder på megen charme. Stranden her har også fint sand og klitter hvor man kan ligge i læ og være ganske ugeneret. Her er de bedste forudsætninger for en afslappet og behagelig familieferie. Området er meget velegnet til vandreture og det er tilladt at tage sin hund med. Her er gode muligheder for cykelture. Cykeludlejning findes hos Sømarkens minigolf og cykeludlejning i en afstand af ca. 5 km eller Boss cykler på balka i en afstand af ca. 10.km.

Søger du et dejligt sted at holde ferie med din familie, så er et af vores to feriehuse i Sømarken det ideelle sted. Vi har to luksus sommerhuse til leje ved siden af hinanden, på to store naturgrunde i dette område. Sømarkens natur hører til noget af det smukkeste Danmark har at tilbyde.

Sømarkens badestrand er meget varieret. Skov og klitter hører til de smukke omgivelser. Her er rigelig plads hvor børnene kan lege, mens forældrene slapper af på terrassen.

Prøv at se de dejlige billeder fra Sømarken Strand: I VORES BILLEDE GALLERI AF STRANDEN

Dette smukke rekreative område er også det ideelle udgangspunkt for udflugter til de mange andre attraktioner på Bornholm.

Bornholms position på verdenskortet er 55.grader nordlig bredde og 15. grader østlig længde. Syd for Slusegård skærer længde og bredde grad hinanden. Dette er markeret med en sten i marken.

 

Faciliteter

400 m til stranden

Internet

Spabad

Sauna

Brændeovn

Bredt udvalg af tv kaneler